Modesto Landslagsdrakter Barn KaylaHed

Modesto Landslagsdrakter Barn KaylaHed

Birmingham, som starter kampanjen sin i Ipswich Town på lørdag, har allerede signert senegal midtbanespiller Cheikh N Doye fra Angers, mens Redknapp også kan ringe til kongolesiske internasjonale Jacques Maghoma og Emilio Nsue i Ekvatorialguinea.
Harry Redknapp ble utnevnt av Birmingham i forrige måned for de tre siste sesongens sesong.
Harry Redknapp er nær å godta en ny ettårig kontrakt for å fortsette som Birminghams Everton drakt leder Press Association Sport-rapporter.
Den 70-årige har vært i forhandlinger med klubben, og en avtale kunne bli avsluttet innen uken.
Redknapp ble utnevnt av Birmingham i fjor for de tre siste sesongspillene - etter at Gianfranco Zola avsluttet - og holdt klubben i Championship på den siste dagen.
Søndag s 1-0 seier i Bristol City sørget for overlevelse mens Birmingham ble ferdig 19, to poeng over nedrykkssonen, mens Blackburn droppet inn i League One.
Under Lazio drakt Redknapp slo Birmingham også Huddersfield 2-0, selv om de mistet derbyet mot Aston Villa 1-0 i sitt første spill.
Han tilbrakte tirsdag ettermiddag i diskusjoner med eiere Trillion Trophy Asia, og har også møtt representanter på søndag, og med mindre det er en sen forhandling i forhandlinger, forventes ex-Tottenham-lederen å fortsette.
Redknapp gjorde ingen hemmelighet.
Back to top