Orlando Fotballdrakter Med Domenicv

Orlando Fotballdrakter Med Domenicv

valencia draktMou og Ibra hadde i fellesskap vunnet den italienske league-tittelen i sesongen 2008-2009 i Inter Milan før Ibra endelig kom til de spanske gigantene Barcelona.
Etter nesten syv år fra hverandre jobber de nå sammen igjen på Manchester United. Mourinho klarte å overbevise Ibra om å flytte til England etter at kontrakten hans løper ut på PSG.
Den 34 år gamle angriperen nyter nå et godt øyeblikk siden han bestemte seg Roma drakt for å bli med Mourinho igjen. I sin debut for Manchester scoret han et mål og førte MU til å bli Community Shield-mester ved å slå Leicester City. Ibra har også scoret tre mål i tre tidlige kamper Manchester United i Premier League.
I en hendelse i de siste minuttene av Fenerbahces første kamp mot Manchester United i UEFA-cupen fredag ​​tidlig morgen, ble GMT Ibrahimovic sett på strømpe Kjaers hals mens han skrek høyt i høyre øre av motstanderen. Juventus drakt Det er ikke kjent hva som forårsaket Ibra å se så følelsesløs.
Heldigvis fortsatte hendelsen ikke til en fysisk kamp fordi dommeren Milorad Mazic skyndte seg fra de to spillerne. Dommeren valgte imidlertid ikke å gi gule kort til begge spillerne for en hendelse som faktisk inkluderte et brudd som burde vært blitt straffet.
Denne hendelsen fant sted i Europa League-konsernet.
Back to top