Bella Chelsea Trøjer Børn Araceli

Bella Chelsea Trøjer Børn Araceli

Myers har lavet over 140 regular-season optrædener i Major League Soccer. Han tilbragte ni sæsoner med Sporting Kansas City efter at være blevet udarbejdet som nr. 1 samlet pick i 2008 MLS SuperDraft.
United har underskrevet Ian Harkes til en Homegrown Player kontrakt.
Harkes, 21, spillede sin college ball på Wake Forest og var en del af D. C. United ungdomssystemet fra 2011-13.
Lazar Markovic er ude af billedet hos moderklubben Liverpool Valencia trøjer børn og ude af favør på lånet Sporting Lisbon, men han kunne snart være til fordel for Hull City, kilder har fortalt ESPN FC.
Markovic har haft en hård tid i Lissabon, men det har ikke ødelagt Hulls entusiasme, og tigrene ønsker at bringe de 22-årige i resten af ​​sæsonen.
Liverpool manager Jurgen Klopp, Liverpool Echo siger, ville være fint med det, og samtaler er i gang.
Fordi låneaftalen, der tog Markovic til Lissabon, ikke har en pauseklausul, ville aftalen mellem Real Madrid trøjer børn spilleren, Liverpool og Sporting være nødvendig for at den skulle blive kort.
Den serbiske internationale vinger kostede Liverpool £ 20 millioner fra Benfica i 2014, men ser ud til at have ingen fremtid på Anfield.
I sidste uge var der en smule forvirring om, hvorvidt Everton-wingeren Gerard Deulofeu var kommet til AC Milan på lånet for resten af ​​sæsonen.
Back to top