Santo Bayern Munchen Trøjer EdwardB

Santo Bayern Munchen Trøjer EdwardB

på sig selvKolbeinn Sigthorsson fodboldtrøjer tilbud gik til AZ
Lars Lagerback har ændret landslagets mentalitet fra den tid han tog ansvaret for i 2011.
Ungdomsbusser blev betalt meget gode lønninger. Jobbet Bayern Munchen Trøjer blev attraktivt, og alle klubber var forpligtet til at ansætte højt kvalificerede trænere i deres ungdomshold for at få tilladelser fra KSI.
Holdets mentalitet ændrede sig markant, da Lagerback blev udnævnt til Islands træner i 2011. Den erfarne svensk, der arbejdede med sit eget landshold i mere end et årti, fik den unge generation af stjerner til at tro på sig selv.
Kolbeinn Sigthorsson gik til AZ Alkmaar i alderen 17, og det samme gjorde den nuværende nationale kaptajn, Aron Gunnarsson. Birkir Bjarnason kom til Viking Stavanger i samme alder, og Swansea-stjernen Gylfi Sigurdsson startede sin engelske eventyr i Reading, 16 år gammel.
Og det er netop det, som Island opnåede, med stor hjælp fra den nederlandske forsvareren Bruno Martins Indi, som blev sendt ud i første halvleg. En 1-0 sejr i Amsterdam afsluttede den usandsynlige dobbelt sejr over Holland uden at indrømme et mål efter 2-0-triumfen i Real Madrid Trøjer Reykjavik i oktober sidste år.
Nu hvor Island har de bedste professionelle spillere i deres hold, har KSI ændret sin holdning i overensstemmelse hermed.
Takket være systemet får alle unge fodboldspillere i Island de bedste chancer for at opfylde deres potentiale. De viser deres talenter, og de, der er særligt begavede, har tendens til at gå videre til større europæiske klubber i en forholdsvis tidlig alder.
Det ville ikke være en overdrivelse at sige, at det gennemsnitlige coachingniveau i landet er et af verdens bedste.
#SantoNoll maglie calcio MartiWatt
SavannahW fotbollströjor Ethanfvas
MelvinMun billige fodboldtrøjer RamiroCol
MarilynSa fotbollströjor AntwanUri
VivienCon fodboldtrøjer ShaylaKoh
MBKJamesa fotbollströjor barn VincentRa
Back to top